Rreth nesh

Historiku

AR KATANA eshte e themeluar si ndermarrje ne vitin 2015, megjithate pervoja e themeluesve te saje ne kompani paraprake eshte e gjate. Eshte kompani e cila po shnderrohet ne lider shqiptar ne sektorin e ndertimit civil, dhe e cila sjell standard te ri cilesie ne tregun e Gjilanit, e me gjere.

AR KATANA eshte zgjedhja e vertete qe ju duhet atyre qe i marrin parasysh kushtet burimore ne aspekt afatgjate. Ne ndertojme duke i kushtuar rendesi materialeve me te cilat punojme, dhe punojme me material ekologjike, te cilat ruajne mjedisin dhe me kete, edhe shendetin e banuesve.

AR KATANA eshte per nje Kosove ne te cilen qytetaret kane qasje ne infrastrukture te banueshme, cilesi te larte jetese, dhe afarizem qe bazohet ne sinqeritet. Kompania jone tashme ka fituar reputacion per sinqeritet, dinamik dhe kualitet ne ndertim. Ne zbatojme standard Gjerman ne cdo aspekt te ndertimit, deri sa ju te jeni te kenaqur.


Stafi

Emri Mbiemri

Ceo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc faucibus diam vitae erat efficitur tincidunt. Praesent

Emri Mbiemri

Architect

Suspendisse volutpat sodales purus, eu tristique turpis congue quis.

Emri Mbiemri

Interior Architect

Morbi ut odio fermentum, hendrerit eros in, eleifend sapien. Donec sodales vel orci vel pellentesque.

Emri Mbiemri

Company Marketing

Donec eu ligula dolor. Nunc maximus orci sed magna congue fringilla. Morbi vel mollis tellus.